Duiken

Welkom in onze winkel…

Ongeacht wat u zoekt: een zeer goed bestek, een specifiek stuk uitrusting… Wij kunnen u raad geven et het gewenste product leveren !

Onze website geeft slechts een beperkt zicht weer op ons rijk aanbod en de producten die we verdelen. We zijn er echter niet om een grote stock te verkopen ! Wel om een selectie aan perfect aangepaste producten naar voren te brengen voor onze klanten.

Onze selectie omvat enkel producten die door ons team van professionals (techniekers en instructeurs) zijn getest. Wij verstrekken naast de gegevens van de fabrikant, de resultaten van onze tests en onze ervaringen. Onze doelstelling: u helpen in het maken van de beste keuze met het oog op uw maximale tevredenheid en veiligheid.

Aarzel niet om ons toe te voegen aan uw bookmarks en u in te schrijven aan onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en nieuwigheden.

Het gezochte artikel niet gevonden?

Neem gerust met ons contact op, we zullen u met plezier verder helpen.

 
 

Onze dienstgeving is niet enkel beperkt tot het internet…

Globe Marine is eerst en vooral een echte watersport winkel. Onze raadgeving en dienstverlening berusten op meer dan 25 jaar ervaring in het duiken en varen.

Als u ertoe de mogelijkheid heeft, bezoek dan onze showroom. Er gaat niets bovenop het direct contact met deskundigen. Wij zullen u onze producten voorstellen tot in kleinste details, u zal ze zelf onder handen kunnen nemen en bij gelegenheid zelfs uitproberen.

Tot slot bieden wij een doeltreffende dienst na verkoop aan. Het onderhoud en herstellen van uw uitrusting vertrouwen wij toe aan bekwaam personeel, die direct opgeleid zijn bij de fabrikanten. We werken enkel met originele of goedgekeurde onderdelen. Er wordt uitdrukkelijke aandacht besteed aan de opvolging van het materiaal dat onder garantie is opgestuurd naar de officiële importeurs en distributeurs, zodanig dat de wachttijd zo veel mogelijk kan worden beperkt.
Onder alle omstandigheden kunnen we vervaningsmateriaal ter uwer beschikking stellen.