Terug naar Duiken

Onderhoud et DNV

Verzorg uw uitrusting…

Duiken maakt deel uit van de enkele sportdiciplines waar de uitrusting een vitaal belang heeft. Het behouden van uw uitrusting in een perfecte staat van gebruik is van uitermate belang voor uw confort en uw veiligheid.

Om uw uitrusting te onderhouden en te herstellen, beschikt Globe Marine over een duik-workshop die voldoet aan de kwaliteitsstandaarden opgelegd door de grootste fabrikanten. Ons team van gekwalificeerd techniekers zal ervoor zorgen dat uw uitrusting de performantie en betrouwbaarheid vertoont die u ervan kan verwachten, al komt u voor de jaarlijkse herziening van uw ademautomaat of voor de visuele en hydraulische keuring van uw duikfles,

Wij stellen eveneens de diensten voor van onze kleermakerij-workshop voor de herstellingen van uw gewone en waterdichte duikpakken. Scheuringen, poreuse nek en pols moffen; vraag om een bestek. U zal aangenaam verrast zijn…

De service en de snelheid

Indien u een bestek wenst te bekomen voor een specifieke interventie, aarzek niet en contacteer-ons.
Snel en doeltreffend

Wij letten er op om de wachttijd tijdens het onderhoud van uw uitrusting tot een minimum te beperken. Neem als maatstaaf voor een eenvoudig onderhoud, een week in acht. Voor een kleermakerij interventie of een keuring, twee weken.
Deze wachttijden dienen enkel informatief in acht genomen te worden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen.

Onze DNV (Dienst Na Verkoop) voor het materiaal dat door een garantie wordt gedekt, is meestal gewaarborgd door de fabrikant. Deze laatste legt dan de wachttijden op van de interventies, welke aardig kunnen varieren. Mocht u vrezen voor de haalbaarheid van de duik-sessie van uw leven, omwille van de onbeschikbaarheid van uw uitrusting, dan herinneren we u er graag aan dat u bij ons gerust materiaal kan huren. Licht u hier in !