Terug naar Duiken

Verhuur uitrusting

Mis geen mooie gelegenheid !

Bij Globe Marine verstaan we dat duikers niet altijd over de financiële middellen beschikken om meteen hun eigen uitrusting aan te kunnen kopen. Voor sommige duikers, die slechts enkele dagen per jaar het water in gaan, is deze uitgave zelfs niet verantwoord. Anderen wensen regelmatig nieuwigheden uit te proberen of zoeken gewoon naar een oplossing om een belangrijke duik-sessie niet te missen.

Om deze vraag te beantwoorden, stellen wij u het verhuren van materiaal voor. Van het simpel paar zwemvliezen tot het volledige package, wij hebben de formule die u zal bekoren ! Ons materiaal is beschikbaar in verschillende maten en is onderworpen aan regelmatig onderhoud.

Voorwaarden op maat…

Het materiaal kan voor één enkele dag of voor meerdere opeenvolgende dagen verhuurd worden.
Gelieve met ons contact op te nemen indien u voor een langere gebruiksperiode wenst te gaan.

Wij raden u aan om enkele dagen op voorhand uw materiaal te reserveren. Stuur ons een e-mail waarin u duidelijk maakt welk materiaal (met de eventuele maten) u wenst te reserveren, voor hoelang en vanaf wanneer.
Mocht u onzeker zijn van welke maat voor u de juiste is, kom dan even bij ons langs en vraag om het advies van een van onze specialisten.

Voor de leden van onze duikclub en de duikers die een opleiding volgen in onze duikschool, zijn er voordelige tarieven van toepassing. Licht u per email in om hierover meer te weten te komen.

Verhuurtarieven

Hieronder vind u onze tarieven voor het verhuren van uw duikuitrusting. Hou in gedachten dat deze prijzen enkel ter aanwijzing dienen in acht genomen te worden en ter aller tijde zonder waarschuwing kunnen gewijzigd worden.


Voor elk verhuur van materiaal zal er u gevraagd worden om ons een identiteitsdocument of kaart voor te leggen, samen met de waarborgsom.