Varen

Welkom in onze vaart afdeling…

Globe Marine wordt vaak aangehaald als de referentie in Brussel voor de verkoop en het onderhoud van open motorboten, pneumatische en semi-rigide boten. Tal van particulieren, maar ook bepaalde professionals zoals de brandweer van Brussel, de diensten van de Haven van Brussel, Nationale defentie… doen een beroep op ons team voor de kwaliteit van haar raadgeving, de aangepaste producten, de competitieve prijskaarten en de dienst na verkoop.

Kom zelf ook een bezoek brengen aan onze vaart afdeling. Wij zijn er steeds om u te helpen, u te informeren en te oriënteren naar de producten die aan uw vereisten voldoen. Boven alles zijn we eerst en vooral een enthousiast team dat spreekt, houdt en droomt van boten, golven, scheepsvaart, snelheid, cruise en oceaan…

We stellen een grote stock van meer dan 5000 beschikbare referenties ter uwer beschikking voor het onderhouden en uitrusten van boten. Voor uw comfort en veiligheid hebben we breed aanbod aan navigatie instrumenten et veiligheidsuitrusting. Voor uw eigen plezier en tot het genoegen van uw passagiers stellen wij eveneens een heel gamma skis, wake boards en trekboeien voor.

Onze online catalogussen…

Er kan van geen enkele boot gezegd worden dat die alles samengenomen, zowel de goedkoopste, de stevigste, de snelste, die met het grootste opbergvolume, de beste stroomlijn, die waarop het het best zal kunnen zonnebaden, het meest ergnonomisch blijft en ook met een groot dekoppervlakte en een menigheid aan zitplaatsen.

We hebben bijgevolg reeds voor u een selectie gemaakt van boten voor specifieke doeleinden. Deze kunnen aangeboden worden met verschillende motoren, om uw noden en verlangens te behagen. Aarzel niet om onze catalogussen door te bladeren en al uw vragen op ons af te vuren.

Zoekt u een specifieke configuratie ? Stuur dan meteen een e-mail aan ons departement scheepsvaart.
We zullen u zo snel mogelijk een offerte bezorgen.