Terug naar Varen

Onze Diensten

Vaar zorgeloos…

Pneumatisch atelier

Ons atelier is gespecialiseerd in het pneumatisch herstellen en onderhouden. Globe Marine is gewaarmerkt door de voornaamste fabrikanten, nl: ZODIAC, BOMBARD en QUICKSILVER. Onze technici passen de recentste bouw- en hersteltechnieken toe op PVC en Hypalon-Neopreen, in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikanten.

Met meer dan 25 jaar ervaring, bekrachtigen wij alle nodige interventies voor uw pneumatisch materiaal.
Geen enkele herstelling gaat ons voorbij, zij het een simpele lek of een zeer ernstige scheuring. Tevens kan u bij ons terecht voor het vervangen van uw dwarsbalk of vlotter of zelfs voor het aanbrengen van een persoonlijke toets aan uw boot.

Een betek zal u aangeboden worden vooraleer er dor ons iets word ondernomen. Een algemene evaluatie van uw boot krijgt u dan ook van ons.

Mechanisch atelier

We beschikken over een mechanisch atelier, goedgekeurd door YAMAHA, MERCURY en EVINRUDE.
Onze ervaren technici hebben hun opleiding direct bij de fabrikanten gevolgd.
De volgende diensten worden door ons gewaarborgd voor uw motor:

  • Onderhoud
  • Diagnose
  • Herstelling
  • Regelen van de motor
  • Montage en hertamporiseren
  • Overwintering en ontwintering
  • DNV

Elektrisch en elektronisch atelier

Naast onze spécialisatie in het integreren van elektronische navigatie hulpsystemen, beschikken we over de nodige expertise om uw elektrische en elektronische uitrusting te plaatsen, renoveren of herstellen.

Rigide rompen atelier

We voeren eveneens herstellingen uit voor alle grote merken van boten met een rigide romp. Dit houdt onder andere alle herstellingen met glasvezel in, zoals structurele herstellingen, delaminaties, waterinsijpelingen en aanpassingen.

 

Globe Marine is erkende handelaar voor…